El 12è Cros Ciutat de Sant Cugat es presenta amb canvis en el traçat i nou patrocinador


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Xavier Requeno, Xavier Amador i Xavier Mate a la roda de premsa del 12è Cros Ciutat de Sant Cugat

D'esquerra a dreta, Xavier Requeno, Xavier Amador i Xavier Mate a la roda de premsa del 12è Cros Ciutat de Sant Cugat

Un petit canvi en el traçat del circuit i un segon patrocinador, el Junior, són les principals novetats de la 12a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, que tindrà lloc al parc de la Pollancreda diumenge de la setmana vinent. L'organitzador de la cursa, l'OMET, espera arribar als 3.000 participants. Cugat.cat és col·laborador d'aquesta cursa.

La 12a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat s'ha presentat aquest dimarts amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Amador, el director del Capio Hospital General de Catalunya, Xavier Mate, principal patrocinador de l'esdeveniment, i el director de l'OMET, Xavier Requeno.

Els dos circuits de la prova tindran la mateixa distància que en anteriors edicions. Un primer traçat de 750 metres pels més petits i un més llarg, de 1.100 metres. Enguany s'ha modificat la cursa degut a les obres que s'estan duent a terme al costat de les pistes de petanca de la Pollancreda. La riera de Sant Cugat es creuarà pel pont que hi ha a la part alta del parc i no per la zona de les pistes de petanca, com passava en les edicions anteriors.

El director de l'OMET i organitzador del Cros Ciutat de Sant Cugat, Xavier Requeno, ho explica.

Xavier Requeno

El circuit s'ha modificat per les obres que l'Ajuntament està fent a la zona de les pistes de petanca.





L'altra novetat de la cursa és la incorporació del Junior com a patrocinador. El club santcugatenc ha fet una aportació de 1.000 euros, que se sumen als 9.500 que el principal patrocinador del Cros Ciutat de Sant Cugat, el Capio Hospital General de Catalunya, aporta per segon any consecutiu. Xavier Mate és el seu director.

Xavier Mate

El Capio Hospital General de Catalunya vol anar de la mà amb l'Ajuntament. Ens plantegem la col·laboració cada any.




Aquesta nova edició del Cros Ciutat de Sant Cugat espera arribar al 3.000 participants, igualant les xifres de les dues edicions anteriors. El regidor d'Esports, Xavier Amador, confia que aquest any serà un nou èxit participatiu.

Xavier Amador

És una festa dels més joves. Esperem uns 3.000 participants, ja que fa dos anys vam fer un salt qualitatiu i quantitatiu.





El Cros Ciutat de Sant Cugat tindrà lloc diumenge de la setmana vinent al parc de la Pollancreda a partir de les nou del matí. Les inscripcions es poden fer als diferents centres d'ensenyament de la ciutat o bé directament a l'OMET fins el dia 10 de novembre. Cugat.cat és mitjà col·laborador d'aquest 12è Cros Ciutat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.