4.370 inscrits, xifra rècord


Temes relacionats

Xavier Requeno: 'El Cros se supera en cada edició gràcies a la bona organització' (10/nov/10)

El 12è Cros Ciutat de Sant Cugat es presenta amb canvis en el traçat i nou patrocinador ( 3/nov/10)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Una xifra rècord de 4.370 nens i nenes s'han inscrit a la 12a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, el que suposa un increment del 22% respecte l'edició anterior. Encabir tots aquests corredors és, ara per ara, la principal preocupació de l'organització, que treballa per poder garantir el correcte desenvolupament de l'esdeveniment.

Amb el nombre d'inscripcions més alt de tot la seva història, el Cros Ciutat de Sant Cugat torna a superar les previsions de l'organització. 1.849 nenes i 2.521 nens, dividits en nou categories diferents, prendran la sortida a les nou del matí des del parc de la Pollancreda.

El director de l'OMET i organitzador de la prova, Xavier Requeno, destaca la satisfacció per l'èxit d'inscripcions, però recalca la responsabilitat que implica el gran nombre de corredors.

Xavier Requeno

La valoració és de satisfacció i de responsabilitat per tirar endavant una activitat amb tanta gent. A nivell organitzatiu ens obliga a esmerar-nos encara més.



La preocupació principal són les sortides, ja que és on es produeixen les grans aglomeracions. Des de l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET) treballen en aquest aspecte.


Xavier Requeno

Estem mirant d'ampliar l'espai de sortida al màxim. Hi haurà sortides amb més de 400 nens i nenes.





Els més de 4.000 inscrits confirmen que el Cros Ciutat de Sant és un dels esdeveniments esportius de referència a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.