Amador: 'Volem mantenir el projecte inicial del Complex Esportiu de Mira-sol'


  • Comparteix:

Projecte del Complex Esportiu de Mira-sol

Projecte del Complex Esportiu de Mira-sol

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha avançat a Cugat.cat que lluitaran perquè es mantingui el projecte inicial del Complex Esportiu de Mira-sol. Amador ha explicat que estan en contacte amb possibles promotors que estiguin interessats en la construcció d'aquest equipament.

Després que l'empresa encarregada de construir el Complex Esportiu de Mira-sol renunciés a executar el projecte, la regidoria d'Esports s'està reunint amb diversos promotors per conèixer el seu interès en l'equipament. El regidor d'Esports, Xavier Amador, explica el nou procés.

Xavier Amador

Lluitarem perquè es compleixi el projecte inicial.


El proper pas que caldria fer és obrir el concurs perquè es presentin les empreses interessades en licitar l'obra. Amador destaca la dificultat de trobar agents interessats pel moment de crisi actual.

Xavier Amador

Seguim buscant agents interessats, tot i que no és fàcil pel moment actual.





En els propers mesos s'haurà de conèixer quan s'obre el concurs per licitar les obres. També si es manté el projecte inicial del Complex Esportiu de Mira-sol, que inclou una piscina, pistes de pàdel i sales de fitness.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.