Sant Cugat vibra amb la maneta del Barça al Madrid


  • Comparteix:

Centenars de santcugatencs celebren el triomf del Barça per 5 a 0 davant el Reial Madrid omplint els carrers i els locals de la ciutat. Els culers que han viscut el triomf a la seu de la Penya Blaugrana Sant cugat han gaudit del joc de l'equip de Guardiola. Per contra, els aficionats blancs de la Penya Madridista de Sant Cugat han sortit molt decebuts per l'actitud del seu conjunt.

El Barça ha demostrat la seva superioritat davant el Reial Madrid amb un resultat contundent de 5 a 0. Els aficionats culers de la nostra ciutat han celebrat aquesta golejada a la Plaça Gabriel Ferrater. El matx s'ha viscut de manera molt diferent a la Penya Blaugrana de Sant Cugat i a la Penya Madridista. Un centenar de seguidors blaugranes han viscut un dia històric com el responsable de local de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Guim Jané.

Guim Jané

Amb aquest resultat es pot guanyar la lliga. L'ambient a la Penya ha estat espectacular.




L'altra cara de la moneda, la Penya Madridista de Sant Cugat. Una quarantena d'aficionats blancs han mostrat el seu disgust amb la derrota i fins i tot alguns han marxat cap a casa amb el marcador parcial de 3 a 0. Pitu Fernández, aficionat del Madrid.

Pitu Fernández

No es pot arribar a jugar pitjor. Els jugadors no han tingut dignitat.




Després d'aquest triomf, el Barça es converteix en el nou líder de la lliga amb un avantatge de dos punts sobre el Reial Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.