Catalunya-Corea, la gran final a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del combinat català

Imatge d'arxiu del combinat català

Les seleccions de Catalunya i Corea disputaran aquest dimecres la final de la Copa Infantil Catalunya-Corea, que organitza la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov (PBSC-EFH8S). Els dos combinats nacionals han estat els millors de la fase prèvia de dimarts, en la que s'han enfrontat amb el FC Barcelona, el RCD Espanyol, la PBSC-EFH8S i la selecció de Corea B. La final es juga a dos quarts d'una del migdia a la ZEM de Can Magí.

Els sis equips participants estaven dividits en dos grups i han disputat una fase prèvia dimarts. Al grup A, la PBSC-EFH8S ha perdut els seus dos partits. 0-5 contra la selecció de Corea i 0-8 contra el Barça. El partit entre blaugranes i coreans ha acabat amb victòria (2-3) de la selecció asiàtica, que ha aconseguit l'accés a la gran final com a primer classificat de grup.

Al grup B, el primer lloc ha estat la selecció Catalana, que ha vençut 1-20 contra la selecció coreana B i 0-2 contra el RCD Espanyol. el segon lloc del grup ha estat pels blanc-i-blaus, que han guanyat (3-2) contra Corea B. Espanyol i Barça s'enfrontaran dimecres pel tercer i quart lloc i la PBSC-EFH8S i Corea B pel cinquè i sisè.

El coordinador de les Escoles de Futbol Hristo Stòitxkov, Antonio Sánchez, ha destacat l'alt nivell futbolístic de tots els equips convidats. Sánchez ha assegurat que grans equips de la lliga espanyola com el Barça, el Madrid, el València, el Villareal i l'Espanyol han enviat observadors al torneig en busca de nous talents.

Antonio Sánchez

El nivell dels equips és excepcional. Corea ens ha sorprès.


Tot i la doble derrota de l'equip de la Penya, Sánchez creu que l'experiència ha estat bona per als seus futbolistes.

Antonio Sánchez

Estan a un altre nivell, però per a ells és una festa.



De la seva banda, el director tècnic de la Federació Catalana de Futbol, Joan Vilà, s'ha mostrat satisfet per la classificació de la selecció catalana i preveu una final molt interessant contra Corea.

Joan Vilà

Pot ser una final bonica i interessant. Esperem que hi hagi un bon partit.



La final entre la selecció de Catalunya i la de Corea es juga aquest dimecres a dos quarts d'una del migdia a la ZEM de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.