Tot a punt per a la Sant Silvestre santcugatenca


  • Comparteix:

Cartell de la prova

Cartell de la prova

2.246 atletes participen avui a la cursa Sant Silvestre Barcelonesa, que es disputa des d'enguany pels carrers de Sant Cugat. La prova s'iniciarà a dos quarts de sis a la plaça Victòria dels Àngels i recorrerà 10 quilòmetres per la ciutat fins acabar a la plaça de la Vila. Tot i les previsions de pluges que hi ha pel dia d'avui, l'organització assegura que la 12a edició de la Sant Silvestre es disputarà igualment.

La 12a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa es trasllada a Sant Cugat, que es converteix pels dos anys vinents en seu d'aquesta cursa emblemàtica del 31 de desembre.

La competició reunirà un total de 2.246 corredors a la ciutat, dels quals 642 són santcugatencs. L'organització de la prova assegura que es tracta d'una xifra rècord, però assegura que amb 24 hores més d'inscripcions obertes s'haguessin superat els 3.000 participants. Ho explica l'organitzador de la Sant Silvestre, Domingo López.

Domingo López

Si haguéssim allargat 24 hores més passaríem dels 3.000 participants.








Domingo López expressa també les seves aspiracions de cara a properes edicions.

Domingo López

És una xifra rècord per ser la primera. En un període de quatre o cinc anys arribarem als 7.000 corredors.


Els grans favorits per endur-se la victòria són els kenians Cosmers Kemboi i Jonathan Kipkogei, l'anglesa Stevie Stockton i el marroquí del Club Atlètic Barcelonès de Sant Cugat, Mohamed Bemhbarka. També hi estarà l'atleta local Abderraman Ait, que correrà la Sant Silvestre abans de participar al Campionat del Món Paralímpic.

Cugat.cat és mitjà col·laborador de la Sant Silvestre Barcelonesa i oferirà una cobertura àmplia de la prova a Cugat diari, Cugat ràdio i Cugat tv.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.