Primera edició brillant


  • Comparteix:

Imatge de la cursa

Imatge de la cursa

Kemboi Cosmers i Meritxell Calduch s'han proclamat campions de la 12a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa, que aquest any s'ha disputat per primera vegada a Sant Cugat. Cosmers i Calduch han completat els 10 quilòmetres de la cursa en un temps de 29 minuts i 23 segons i 35 minuts i 26 segons, respectivament. Finalment han estat més de 2.000 els atletes que han format part d'aquesta edició, una xifra que l'organització ha qualificat d'èxit. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El kenià Kemboi Cosmers ha estat el primer en arribar a la línia de meta, situada a la rambla del Celler. Amb un temps de 29 minuts i 23 segons, Kemboi ha completat els 10 quilòmetres de recorregut. L'atleta guanyador, Kemboi Cosmers, s'ha mostrat molt satisfet tant amb l'organització com amb la cursa.

Kemboi Cosmers

Estic molt content d'haver guanyat la Sant Silvestre a Sant Cugat. M'ha agradat molt l'organització, espero que hi hagi una propera vegada.



El podi masculí l'han completat Abderrahim El Jaafari i Mohamed Bal amb uns temps de 29 minuts i 33 segons per El Jaafari i 30 minuts i 14 segons per Bal.



Pel que fa al quadre femení, ha estat Meritxell Calduch la vencedora en travessar la línia de meta en 35 minuts i 26 segons. Calduch, explica les seves sensacions a l'acabar la cursa.

Meritxell Calduch

La valoració és molt posivita. Venia amb ganes de disputar-la. He guanyat i tinc ganes de repetir l'any que ve.



El podi femení l'han completat Inna Lebedieva amb 36 minuts i 36 segons i Yamilka González amb un temps de 37 minuts i 19 segons.

Més de 2.000 atletes han participat en aquesta 12a edició, dels quals més de 600 han estat santcugatencs. Una xifra que permet a l'organització qualificar l'esdeveniment com un èxit. L'organitzador Domingo López es mostra molt satisfet.

Domingo López

Estic molt content per la gran participació. La gent que ha vingut de fora està encantada i per això hem fet la cursa a Sant Cugat.



El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida i ha expressat la seva felicitat per acomiadar l'any amb una cita com aquesta.

Xavier Amador

Estem molt contents per l'organització. Ha estat una festa, la millor manera d'acabar el 2010.



L'entrega de premis de la cursa es farà el divendres 14 de gener a l'Ajuntament. A partir de llavors serà quan l'organització comenci a pensar en la propera edició de la Sant Silvestre Barcelonesa, que tornarà a tenir Sant Cugat com a seu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.