Suen de valent per retrobar-se amb la victòria


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) aconsegueix una treballada victòria (3-2) davant el Voley Playa Madrid i es distancia de la zona perillosa de la taula. Les santcugatenques han estat molt imprecises en el servei, però amb un bon bloqueig defensiu i l'aportació de les jugadores suplents han aconseguit doblegar a un Voley Playa Madrid que ha estat molt fort en defensa.

Les santcugatenques han tirat endavant un partit complicat contra un conjunt que en les darreres jornades havia millorat molt a la classificació. A més, el conjunt entrenat per Martín Fernández ha tingut la baixa de Marta Hernández que en l'entrenament de divendres es va trencar el lligament lateral extern del genoll.

El primer set ha estat potser el més clar per les santcugatenques que s'han imposat (25-18). El segon ha seguit la mateixa tònica que el primer, amb un CVSC per davant en el marcador. Però les madrilenyes han reaccionat i han aconseguit donar la volta a la situació per guanyar 23 a 25. Les dues mànegues següents han estat molt igualades, destacant sobretot per banda santcugatenca l'aportació d'Iris López i Mireia Orozco en el bloqueig. El tercer set ha estat pel CVSC (25-21) i el quart per les madrilenyes (23-25). En la cinquena i definitiva mànega les noies de Martín Fernández han estat més concentrades i han aconseguit resoldre el partit enduent-se el set (15-10).

L'entrenador del CVSC, Martín Fernández, parla de la dificultat per superar el rival.

Martín Fernández

Elles han defensat molt bé i hem tingut un servei dolent, per això ha estat dificil fer punts.


Amb aquesta victòria les santcugatenques es mantenen en setena posició de Superlliga 2. Una competició que s'atura durant dues setmanes per la disputa de la Copa de la Princesa i del Torneig de Superlliga Junior. Dues setmanes en les que les santcugatenques jugaran dos amistosos per no perdre el ritme de competició.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.