Perden, però es classifiquen per al play-off d'ascens


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) es classifica per al play-off d'ascens a Divisió d'Honor B tot i perdre (13-19) contra el líder del grup C de Primera Nacional, el Rugby Club l'Hospitalet. La derrota del tercer classificat, el RC Sitges, ha permés als santcugatencs certificar la seva plaça a la promoció d'ascens. Els visitants s'aprofiten de les imprecisions dels santcugatencs en el primer temps i demostren perquè cap equip no ha estat capaç de guanyar-los en el que va de temporada.

La ZEM de La Guinardera ha vist els dos millors equips del grup C de la Primera Nacional. Santcugatencs i hospitalencs han disputat un partit molt tàctic on els visitants han demostrat que són el just campió de lliga quan encara resten dues jornades per disputar.

Els visitants s'han avançat amb un xut de Víctor Cuenca que ha neutralitzat als pocs minuts el xutador dels santcugatencs Iñaki. Però els santcugatencs han estat molt espesos en atac en el primer temps i no han aconseguit arribar amb claredat a la zona de transformació en cap moment. En canvi, els visitants han aconseguit un assaig i la transformació posterior per arribar al descans amb l'avantatge de 3 a 10.

En el segon temps, el CRSC ha sortit més concentrat i ha tingut més possessió de la pilota, generant així més ocasions de perill. Ha estat Danielle qui ha empatat el partit pels santcugatencs amb un assaig que ha rubricat Iñaki amb la posterior transformació. Però el Rugbi Club l'Hospitalet ha aprofitat la gran qualitat amb la pilota aturada del seu xutador, Víctor Cuenca, per tornar a posar-se per davant i escapar-se en el marcador fins el 13 a 19 final.

L'entrenador del CRSC. Jordi Justícia, creu que l'Hospitalet ha estat el just vencedor i campió de lliga.

Jordi Justicia

L'Hospitalet és un gran equip i per això ha guanyat la lliga. Nosaltres hem tingut moltes errades i així no és pot guanyar.



Tot i la derrota, els santcugatencs han segellat definitivament la classificació per al play-off d'ascens gràcies a la derrota del Sitges, proper rival dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.