La UESC celebrarà el 25è aniversari potenciant la seva vessant social


  • Comparteix:

Foto de família

Foto de família

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) celebra enguany el seu 25è aniversari potenciant la importància dels valors i l'educació en l'àmbit esportiu. Els plats forts de la celebració seran les xerrades que oferirà el psicòleg esportiu del Centre d'Alt Rendiment (CAR) Pep Marin i les diades dedicades al bàsquet. En l'acte de presentació, que ha tingut lloc aquest dissabte a l'Hotel Qgat, el president de la UESC, Xavier Salvat, ha volgut agrair la col·laboració de tots aquells que han fet de la UESC una entitat pionera, però ha remarcat que 'encara queda molta feina per fer'. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El 25è aniversari de l'entitat vermell-i-negra arriba en un dels seus millors moments. Tant la UESC com la seva institució, la Fundació UESC, s'han fet un forat entre les entitats que fomenten aspectes com l'educació, la salut i la integració de col·lectius minoritaris en el món esportiu. És per això que enguany, amb més motiu que mai, la UESC commemorarà el 25è aniversari potenciant actes de caire social. Per fer-ho es nodrirà dels programes 'Tots Podem' i 'Enganxa't als Valors' que la fundació desenvolupa des de fa anys amb èxit. El president de la Fundació UESC, Jordi Torrens, explica a Cugat.cat la importància dels valors educatius en l'esport.

Jordi Torrens

L'esport és una eina per formar. Nosaltres creiem en uns valors que ha de tenir la nostra societat i el que fem és inculcar-los.


Els actes de celebració, que tindran lloc durant tot l'any, comptaran amb diverses xerrades del psicòleg esportiu del Centre d'Alt Rendiment (CAR) Pep Marin. Unes xerrades centrades en la importància del comportament dels esportistes i dels pares que pretenen fomentar la importància de l'educació dins el terreny de joc. A més, el club també organitzarà jornades dedicades al bàsquet i seguirà formant part d'actes com la Festa Major i la Festa de Tardor. Tot i la feina feta fins el moment, que ha permès a la UESC convertir-se en una entitat integrada a la ciutat i integradora dels valors santcugatencs, el president del club, Xavier Salvat, assegura que encara queda molta feina per fer.

Xavier Salvat

Som molt ambiciosos, estem en el bon camí, però queden moltes coses per fer.



En aquesta mateixa línia s'ha expressat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat a Cugat.cat la tasca que desenvolupa el club vermell-i-negre.

Mercè Conesa

Per nosaltres és fonamental. En aquest sentit felicitar a la UESC i encoratjar-la a seguir en aquesta línia.



Finalment, en l'acte de presentació la UESC ha agraït als patrocinadors la seva col·laboració, un dels punts claus que ha permès a l'entitat assolir part dels seus objectius.


De la seva banda, els representants de la Fundació Jesús Serra, CiC3 i Hotel Qgat han coincidit en remarcar la importància que té per ells vincular-se a la ciutat a través d'una entitat com la UESC.

Patrocinadors

Els valors que aporta l'esport a la societat són molt importants. / Com a empresa del poble volem col·laborar i no hi ha millor col·laboració que amb la UESC. / El projecte de la UESC ens va engrescar molt.





A banda dels diversos actes que hi haurà al llarg de l'any per celebrar l'aniversari de l'entitat, la UESC bufarà les espelmes el 18 de juny, en un sopar que tindrà lloc a l'Hotel Qgat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.