Impuls per remodelar l'skatepark del parc de la Pollancreda


  • Comparteix:

L'Ajuntament ampliarà l'skatepark de la Pollancreda amb la construcció de noves rampes, calaixos i baranes. El projecte ha comptat amb la participació directa del col·lectiu skater i rider de la ciutat i estarà llest per Setmana Santa. A l'acte de presentació de la remodelació, la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha agraït la col·laboració dels usuaris i ha deixat oberta la porta a la construcció de noves instal·lacions destinades a l'skate en un futur proper.

Les principals novetats del l'skatepark de la Pollancreda inclouen l'augment d'amplada de la rampa principal, la construcció d'un 'funbox' amb escales, baranes i calaixos, la col·locació de tres calaixos rectes nous i la creació d'una rampa nova amb xamfrà.

La pista actual va construir-se el 2003 i, en resposta a la demanda dels seus usuaris, l'Ajuntament ha decidit iniciar un projecte d'ampliació de l'espai que satisfaci les seves necessitats. Els skaters santcugatencs han pogut decidir les característiques d'aquesta nova pista, gràcies a un procés de participació directa amb l'Ajuntament, que ha volgut escoltar l'opinió dels seus usuaris finals.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha valorat l'intercanvi d'opinions entre les dues parts.

Esther Salat

És molt positiu tenir interlocució amb ells. Necessitaran estar organitzats per gestionar l'espai.


Les obres de millora estaran acabades per Setmana Santa i Esther Salat ha assegurat que l'Ajuntament contempla la possibilitat de construir nous espais destinats a la pràctica de l'skate en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.