Conesa: 'Estem oberts a noves línies de col·laboració amb el CE Valldoreix'


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha remarcat aquest dissabte la intenció de reforçar la col·laboració de l'Ajuntament amb el Club Esportiu Valldoreix. Conesa ha aprofitat la visita al club valldoreixenc per veure les instal·lacions, conèixer els diferents programes d'entrenament i, fins i tot, per vestir-se de curt i disputar uns partits de pàdel i practicar 'spinning'.

El president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, i el vicepresident, Rafael Vila, han acompanyat durant tot el matí per les instal·lacions del club a Mercè Conesa, que ha pogut conèixer els diferents programes del club per la formació de jugadors i jugadores de tennis i pàdel, com l'Acadèmia de BTT i l'Escola de Pàdel.

Conesa ha quedat molt satisfeta del bon estat de les instal·lacions del club valldoreixenc i ha remarcat l'interès del consistori a millorar les línies de col·laboració amb l'entitat.

Mercè Conesa

Estem oberts a parlar de diferents col·laboracions. Fins ara ha estat molt discreta, i intentarem obrir noves vies de col·laboració d'ara endavant.




Una col·laboració que no s'ha especificat en quins termes serà, però que el president del CE Valldoreix, Joan Carles Pradell, ha valorat.

Joan Carles Pradell

Esperem amb els braços oberts una col·laboració de l'Ajuntament. Som un club punter a la població i creiem que la tasca per l'esport i la notorietat de la ciutat s'ho mereix.




L'alcaldessa ha aprofitat la visita per jugar a pàdel i fer 'spinning'. A més, al final de la visita ha pogut parlar amb els socis del club, després d'haver signat en el llibre d'or del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.