Sant Cugat acull la 1a fase de la copa d'Espanya d'estètica


  • Comparteix:

Gimnàstica estètica

Gimnàstica estètica

Sant Cugat acull entre avui i diumenge la primera fase de la copa d'Espanya de gimnàstica estètica al Pav-3 de la rambla del Celler. Més de 225 gimnastes, distribuïdes en 24 equips, competiran en categoria infantil, júnior i sènior. Aquest vespre hi haura el còctel de benvinguda a l'Ajuntament i dissabte i diumenge es disputarà la competició. El cap de la secció de rítmica i estètica del Club Muntanyenc, Toni Molina, creu que els equips júnior i sènior santcugatencs tenen opcions de podi.

Després de l'èxit de l'any passat amb la disputa del Mundial, la secció de rítmica i estètica del Club Muntanyenc i l'Ajuntament organitzen la primera fase de la copa d'Espanya al Pav-3 aquest cap de setmana. Un total de 24 conjunts vinguts de Galícia, el País Valencià, Madrid, Múrcia i Valladolid disputaran aquesta competició dividida en les categories infantil, júnior i sènior. El regidor d'Esports, Xavier Amador, destaca el paper de l'esport femení a la nostra ciutat.

Xavier Amador

Cal seguir apostant per l'esport femení i aquest campionat és un bon exemple.


El Club Muntanyenc participarà amb el conjunt infantil, júnior i sènior. El cap de la secció de rítmica i estètica del Muntanyenc, Toni Molina, valora les possibilitats de triomf dels tres equips.

Toni Molina

Els equips júnior i sènior tenen possibilitats de podi en aquesta prova.




Aquest divendres arribaran els diferents conjunts a la nostra ciutat i seran rebuts a l'Ajuntament. Dissabte al matí hi haurà els entrenaments oficials de nou del matí a la una del migdia i per la tarda, de quatre a vuit del vespre, es disputarà la fase prèvia. Diumenge al matí serà el torn per les finals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.