La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Sant Cugat el 27 de març, coincidint amb la Marxa Infantil


  • Comparteix:

Sortida des del CAR de la Volta Ciclista a Catalunya l'any passat

Sortida des del CAR de la Volta Ciclista a Catalunya l'any passat

Sant Cugat tornarà a veure passar la Volta Ciclista a Catalunya el diumenge 27 de març, coincidint amb la celebració de la Marxa Infantil, en la darrera etapa de la cursa amb inici a Parets del Vallès i arribada a Barcelona. Els ciclistes, provinents de Cerdanyola, passaran per la carretera de Roquetes, la Ronda Nord, el túnel de Can Bellet, l'Avinguda Europa i marxaran en direcció a Rubí sense entrar al casc urbà de la ciutat.

L'hora de pas per Sant Cugat està prevista cap a les dotze del migdia, segons els organitzadors. Els aficionats al ciclisme podran veure un total de 192 corredors entre els que destaquen Alberto Contador, guanyador de tres Tours de França i un Giro d'Itàlia, Ivan Basso o Joaquim Rodríguez, vigent campió de la Volta.

Després que l'any passat, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat fos el punt de sortida de la darrera etapa, els organitzadors de la Volta han decidit que Sant Cugat sigui una de les ciutats per les que passarà la darrera etapa de la Volta, l'últim diumenge març, amb un recorregut de gairebé 125 quilòmetres amb sortida des de Parets del Vallès i arribada a Barcelona. Els ciclistes iniciaran l'etapa des de la ciutat vallesana en direcció Lliçà de Vall i passarà per diversos municipis en direcció per la C-17 cap a Montcada i Reixach, Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí. Després els ciclistes recorreran l'autovia de Castelldefels finalitzant l'etapa a Barcelona en un tram de circuit urbà.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, celebra que la Volta Ciclista a Catalunya torni a passar per Sant Cugat i es mostra obert a acollir grans esdeveniments d'aquest tipus.

Xavier Amador

Sempre que Sant Cugat pugui estar en una activitat d'aquest tipus, nosaltres estarem oberts.



Amador ha assegurat també que el pas de la Volta per la ciutat és un atractiu per als ciclistes santcugatencs i per a tota la població.

Xavier Amador

És un al·licient per a la població de Sant Cugat i també per als ciclistes i la Unió Ciclista.



L'hora de sortida des de Parets està prevista cap a les onze del matí i l'arribada cap a dos quarts de dues del migdia. Un total de 24 equips participaran en aquesta cursa que celebra enguany el seu centenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.