El karate omple el Pav 3 de la rambla del Celler


  • Comparteix:

Imatge del torneig

Imatge del torneig

Un total de 450 karateques han omplert el Pav 3 de la rambla de Celler aquest dissabte per disputar el 5è Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat. L'edició d'enguany, a més, ha apostat per la unió entre l'esport i diverses entitats santcugatenques que coincideixen amb la filosofia del Club Karate Sant Cugat (CKSC). Mira aquest reportatge a Cugat tv

La 5a edició del torneig organitzat pel CKSC ha demostrat el bon estat de forma del club santcugatenc. I és que des de les nou del matí fins les dues del migdia, el Pav 3 de la rambla del Celler ha estat ple de gom a gom. En total han estat 450 karateques, dels quals prop de 80 eren del CKSC. El campionat ha estat en modalitat de kata, masculí i femení i en categories aleví, infantil, juvenil, cadet i sènior, i els participants santcugatencs han aconseguit molts bons resultats.

Però en la 5a edició d'aquest torneig s'ha anat més enllà de la competició estrictament parlant. I és que per primera vegada, el CKSC i diverses entitats solidàries santcugatenques s'han unit. Situades a la part de dalt del Pav 3, entitats com la Universitat Internacional de la Pau i Intermón Oxfam han format part d'una mostra informativa.

El director tècnic del CKSC, Salvador Álvarez, es mostra molt satisfet per com ha anat el torneig.

Salvador Álvarez

Molt positiu perquè hem tingut molta participació. hem millorat la qualitat del torneig tant per l'organització com pel nivell dels participants.




A banda de la competició, durant la jornada també s'ha realitzat una exhibició d'especialistes en cinema marcial que ha fet vibrar al públic assistent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.