Segona victòria en dos partits


  • Comparteix:

El conjunt femení del Junior venç (3-2) l'Alcalà a la segona jornada de la fase de permanència a la Divisió d'Honor. Les santcugatenques han mostrat la seva superioritat des de l'inici i al descans ja guanyaven per dos gols. L'equip blau-i-negre suma dues victòries en els dos partits que ha disputat a fase de permanència.

El Junior s'ha mostrat molt superior en tot moment i Lucia Manes ha estat molt encertada cara porteria aconseguint dos gols, el que obria el marcador en el minut 13 i el de la victòria en el minut 15 del segon temps.

La presència de Manes que ha tornat d'Argentina i de Healy Brown que estava a Anglaterra s'ha notat en els dos darrers partits de les santcugatenques que s'han mostrat més incisives en atac. Després del primer gol de Lucia Manes, Mariona Valdés ha fet el segon pel Junior, arribant al descans amb el resultat de 2 a 0 per les santcugatenques.

A la segona part, l'Alcalà ha retallat distàncies en el minut 3, però les noies d'Adrian Lock han continuat dominant el partit i Lucia Manes ha sentenciat aconseguint el tercer gol. Un gol que no ha tancat el marcador ja que l'Alcalà ha posat emoció retallant distàncies dos minuts després. Però el marcador no s'ha mogut més i el Junior ha aconseguit la segona victòria en la fase de permanència de la Divisió d'Honor.

El tècnic santcugatenc, Adrian Lock, es mostra molt satisfet amb la victòria.

Adrian Lock

Estic molt content. Hem anat millorant i avui hem jugat més bé tenint la possessió.




La propera jornada el Junior visita el camp del CajaCantabria Sardinero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.