Les 5 milles femenines se superen


  • Comparteix:

Imatge de la sortida

Imatge de la sortida

L'atleta marroquina Fatima el Aouja es proclama campiona de la 8a edició de les 5 Milles Femenines de Valldoreix en completar el recorregut amb un temps de 33 minuts i 46 segons. El podi de l'edició més nombrosa l'han completat les atletes Elisabeth Amat i Encarna Viñas amb un temps de 36 minuts i 5 segons i 36 minuts i 33 segons, respectivament. En total han estat prop de mig miler d'atletes les que han fet que la vuitena edició fos tot un èxit. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La 8a edició de les 5 Milles Femenines ha omplert aquest diumenge els carrers de Valldoreix d'atletes que han volgut formar part d'aquesta cursa de format únic. La cursa, organitzada per l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, ha batut rècord de participació al comptar amb prop de mig miler d'atletes inscrites entre categories inferiors, que han corregut menys quilòmetres, i la categoria sènior que ha disputat les cinc milles.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu es mostra satisfeta per l'augment de participació.

Montserrat Turu

Hem cobert el número màxim que vam marcar de participació, que era 500. Ha estat un èxit de participació.



Pel que fa a la cursa, ha estat la marroquina Fatima el Aouja del FC Rabat, qui s'ha proclamat campiona després de recòrrer les cinc milles en 33' 46''.


El Aouja, que s'ha escapat ràpidament del grup i ha sabut mantenir el ritme, es mostra molt satisfeta pel triomf.

Fatima el Aojua

Ha estat una cursa impressionant per l'ambient i el circuit, ha estat un orgull participar-hi. El circuit ha estat genial, dur a les pujades, però molt bé.



El podi absolut l'han completat Elisabeth Amat del Club Espotiu Penedès i Encarna Viñas, independent. Com cada any des que es disputa aquesta cursa, l'EMD ha retut homenatge a una atleta.


Enguany, Montserrat Romaguera ha estat l'atleta a la que se li ha reconegut la seva trajectòria esportiva després d'haver participat en totes les edicions de les 5 milles femenines. Romaguera explica l'evolució de la cursa com a participant.

Montserrat Romaguera

La veritat és que em sento molt afalagada. Aquesta milla se super cada any en organització i participació.



La 8a edició de les 5 milles femenines ha posat el punt i final havent batut rècord de participació i sabent que la cursa ja està més que consolidada en el calendari de curses de fons de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.