L'Handbol Sant Cugat desperta del somni


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd contra el Parets (25-31) i trenca una ratxa de tres victòries consecutives. Els santcugatencs han començat dominant i han mantingut les opcions fins als últims minuts, però algunes errades els han acabat condemnant. Ara, s'aferren a una possible reforma de les categories per part de la Federació, per mantenir-se.

Un parcial de 5 a 0 favorable als vermell-i-negres feia pensar que la quarta victòria consecutiva era possible. Però ha estat un miratge. El Parets ha reaccionat i ha sabut contrarestar el joc santcugatenc. A la mitja part els visitants havien capgirat el resultat i guanyaven de dos gols (14-16). A la segona part s'han mantingut les distàncies en el marcador, sense que cap equip hagi pogut escapar-se. Quan faltaven set minuts per a l'acabament, els vermell-i-negres s'han posat per davant (23-22), però un temps mort demanat pel tècnic rival ha trencat el ritme santcugatenc. Fins al final ha estat un despropòsit, amb un parcial de 2-9 pel Parets, que s'ha emportat el triomf. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, analitza les opcions de permanència.

Javier Fernández

Hem de quedar tercers per la cua i esperar possibles caramboles burocràtiques, per la reestructuració de categories.




La setmana vinent s'enfronten al Bordils en el penúltim partit de la lliga. A l'última jornada reben La Roca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.