El Club Rugby Sant Cugat cau eliminat de la fase d'ascens a Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiun del Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiun del Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat perd (26-20) al camp de l'Hercesa madrileny i cau eliminat de la fase d'ascens a la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs perden l'eliminatòria en el darrer minut amb un cop de càstig transformat pels locals. Els santcugatencs no han pogut mantenir els quatre punts aconseguits en el partit d'anada.

El Club Rugby Sant Cugat ha estat a punt de passar l'eliminatòria, però el darrer minut ha condemnat els santcugatencs amb un cop de càstig. L'entrenador de l'equip, Jordi Justícia, explica la jugada clau del matx.

Jordi Justícia

No hem tingut temps per remuntar el matx. El cop de càstig ha arribat en el darrer minut i no hem pogut reaccionar.





Els santcugatencs han acabat el matx inaugurant el marcador amb un assaig inicial, però els locals amb més possessió de pilota han remuntat el matx i han acabat el primer temps amb parcial favorable (12-9). A la represa, igualtat total fins a la jugada decisiva amb el cop de càstig dels madrilenys que passaven l'eliminatòria. Els santcugatencs acaben la temporada i ja pensen en la propera. El tècnic de l'equip, Jordi Justícia, creu que els seus jugadors poden tornar a repetir la fase d'ascens.

Jordi Justícia

Ningú s'esperava arribar a la fase d'ascens. Cal pensar que l'any vinent podem tornar a repetir la promoció d'ascens.




Jordi Justícia ha avançat a Cugat.cat la seva intenció de continuar la temporada vinent, però tot queda pendent d'una reunió amb la junta directiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.