L'anàlisi de la jornada a l''Esport en Marxa tv'


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

L''Esport en Marxa tv' d'aquesta jornada destaca el descens de l'Handbol Sant Cugat. Els santcugatencs acaben la lliga amb un empat a casa La Roca per 34 gols, un empat insuficient per mantenir-se a Lliga Catalana. A més, el programa d'aquesta setmana analitza, com cada jornada, la resta de marcadors amb color santcugatenc i les conseqüències que han tingut a les taules classificatòries. Mira el programa a Cugat tv

En l'emissió d'aquesta jornada els espectadors podran veure les millors imatges de la victòria per 3 gols a 0 del SantCu al La Munia. Amb aquest resultat els vermells-i-negres s'apropen al Junior, que ha perdut davant el Juventut Prat per 0 gols a 1.
A banda de parlar d'aquests conjunts, el programa d'aquesta jornada analitza la situació dels equips santcugatencsque aquesta joranda han tingut competició a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.