El 'Tots Podem' es consagra al col·legi Europa


  • Comparteix:

L'equip del DKV Gam Joventut

L'equip del DKV Gam Joventut

La bona acollida i l'entrega dels alumnes del col·legi Europa han deixat impressionats els jugadors del DKV Gam Joventut, actuals campions estatals de bàsquet en cadira de rodes, durant l'exhibició realitzada en el primer acte de la temporada del programa 'Tots Podem' de la Fundació UESC. Els nois i noies presents han vist com els jugadors de l'equip de bàsquet de la seva escola s'han assegut sobre una cadira de rodes per jugar contra els professionals de la Penya. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El pavelló de l'escola s'ha omplert amb més 350 alumnes que han presenciat un partit d'exhibició del millor equip de l'estat. Un públic que ha vibrat amb les jugades i les cistelles dels jugadors verd-i-negres, que han reconegut no haver jugat mai davant un públic tan nombrós.

Alumnes

És una experiència que mai havia viscut./ M'ha semblat molt difícil./ Ha estat una experiència molt bona.



L'equip de bàsquet de l'escola Europa s'ha posat a la pell dels professionals i han jugat contra ells en les mateixes condicions, és a dir, sobre una cadira de rodes.

Emilio Guerrero

Els crida molt l'atenció haver de jugar amb una cadira i la tècnica necessària.



A banda de l'equip, alguns voluntaris del públic també s'han atrevit a provar de jugar sobre rodes. Entre ells, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer.

Un cop acabat l'acte, els participants i organitzadors han compartit un pica-pica. El president de la Fundació UESC, Jordi Torrens, ha agraït la col·laboració del col·legi Europa.

Jordi Torrens

La resposta ha estat magnífica. Volem agrair la sensibilitat de l'escola Europa. Els jugadors ens han dit que mai havien jugat davant tants espectadors.





Torrens també ha explicat la voluntat de la Fundació de treballar juntament amb les escoles i ha avançat que preparen nous actes per als mesos vinents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.