Conesa i Tibau preveuen un èxit de l'Open de Catalunya de Golf


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, han augurat un èxit segur de l'Open de Catalunya de Golf que es disputa al Club de Golf Sant Cugat a partir d'aquest dijous. El golfista resident a la ciutat Pablo Larrazábal és cap de llista de la prova i assegura que tractarà d'endur-se el títol.

El Museu de l'Esport Melcior Colet de Barcelona ha acollit aquest dimarts la presentació d'aquest torneig, que serà també la segona prova del Alps Tour i del Peugeot Tour, patrocinador de l'Open. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, que ha presidit l'acte, ha lloat la capacitat organitzativa de la ciutat i el nivell de les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat.

Ivan Tibau

L'èxit està assegurat. La ciutat i el Club de Golf Sant Cugat estan preparats. Tenen unes instal·lacions magnífiques.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha predit un èxit de la cita i ha destacat l'arrelament del golf a Sant Cugat.

Mercè Conesa

El golf forma part de la nostra història. És una característica de Sant Cugat.




L'Open de Catalunya comptarà amb la participació de 138 golfistes. Entre ells, hi estarà el golfista santcugatenc sènior Txomín Hospital i el golfista professional del tour europeu i resident a Sant Cugat, Pablo Larrazábal, cap de llista de l'Open i present a l'acte d'aquest dimarts. Larrazábal, que arriba després d'aconseguir un desè lloc a l'Obert de la Xina, espera aconseguir un bon resultat 'a dos minuts de casa'.

Pablo Larrazábal

No sé si sóc favorit o no, però com sempre intentaré fe-ho el millor possible. Espero acabar amb la victòria.




L'Open de Catalunya de Golf tindrà lloc al Club de Golf Sant Cugat a partir d'aquest dijous i dissabte se'n coneixerà el vencedor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.