Nit d'eufòria per als culers de la ciutat


  • Comparteix:

Centenars de seguidors del Barça de la ciutat han viscut la classificació dels blaugrana per a la final de la Champions League amb emoció i alegria. L'empat (1-1) dels homes de Pep Guardiola contra el Reial Madrid ha estat suficient per aconseguir un passi a Wembley que s'ha celebrat amb eufòria a la seu de la Penya Blaugrana i a la pantalla gegant muntada pel Club Handbol Valldoreix a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix.

Els aficionats del Barça han destacat la superioritat del Barça tant en el partit d'anada al Bernabeu (0-2) com a la tornada (1-1). Les mostres d'alegria han esclatat un cop l'àrbitre ha xiulat el final del partit.

Bateria

No hi ha res més orgàsmic que guanyar el Madrid. Ha estat brutal. / Ja estem a la final i la guanyarem segur. / Ells estan al pou.


La final de Wembley es jugarà el 28 de maig i enfrontarà el Barça amb el guanyador del Manchester United i el Schalke 04.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.