Conesa: 'El Torneig Amics Joan Petit Nens Amb Càncer té un esperit molt lligat als valors de la nostra ciutat'


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'Esports, Xavier Amador, asseguren que la Festa-Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer té un esperit molt lligat als valors de solidaritat, educació i superació de la ciutat. El torneig d'hoquei patins, organitzat a la ciutat pel Patí Hoquei Sant Cugat, tindrà lloc el proper 14 de maig i segons el president de la Fundació Amics Joan Petit, Joan Torner, serà un nou èxit i deixarà petjada a Sant Cugat.

L'11a edició d'aquest torneig ha estat presentada aquest dimarts al vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament. El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha explicat que des del primer moment han donat tot el seu suport al Patí Hoquei Sant Cugat i a la Fundació Amics Joan Petit per acollir aquesta cita.

amador

Des de l'Ajuntament ens identifiquem molt amb la Fundació Amics Joan Petit i els seus valors.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha expressat en la mateixa línia i ha mostrat la satisfacció de la ciutat per convertir-se en seu del torneig.

conesa

És un goig acollir una iniciativa com aquesta. És una inciativa molt lligada a l'esperit de la nostra ciutat.



El president del Patí Hoquei Sant Cugat, Miquel Soler, ha explicat l'objectiu de la Festa-Torneig Joan Petit Nens Amb Càncer.

Miquel Soler

L'objectiu no és esportiu. Volem que s'ho passin i bé i volem ajudar als nens amb càncer.



Finalment, el president de la Fundació Amics Joan Petit, Joan Torner, ha agraït la predisposició del club i l'Ajuntament i els ha fet partíceps de l'esperit de la fundació.

torner

Sant Cugat comença avui una festa. Ja sou Joan Petit, sou de la família Joan Petit.



300 nens i nenes de tot Catalunya participaran al torneig d'hoquei patins el 14 de maig, que es jugarà al Pav-2 de la rambla del Celler. En els dies previs i posteriors al torneig, es faran altres activitats complementàries. El dilluns 9 de maig hi haurà xerrades sobre esport i càncer al claustre de Monestir. El dissabte 14 de maig hi haurà cinc xerrades al Capio Hospital General de Catalunya. I diumenge 5 de maig es farà una patinada popular solidària pels carrers de Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.