David Moner: 'Josep Maldonado és l'actual càncer de la Secretaria General'


  • Comparteix:

El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner, reelegit recentment, qualifica a l'actual membre de CiU i president de la Taula Assesora de l'Esport Català, Josep Maldonado, com 'l'autèntic càncer de la Secretaria General de l'Esport'. En declaracions a Cugat.cat, Moner ha explicat que Maldonado ha volgut impulsar una candidatura per presidir la UFEC, però s'ha quedat sense cap suport. Moner també ha avançat que vol nomenar Esport Samaranch Center al nou mòdul del CAR que gestionarà la UFEC durant els propers 20 anys.

Després de ser reelegit com a president de la UFEC en ser l'única candidatura que s'ha presentat, David Moner ha repassat l'actualitat de l'esport català en una entrevista a Cugat.cat. Moner s'ha mostrat molt crític amb Josep Maldonado.

David Moner

Josep Maldonado és l'autèntic càncer de la Secretaria General de l'Esport. Ha d'estar a CiU al carrer Còrsega.



Maldonado 'només es dedica a fer-se fotos cada dia per aparèixer als mitjans', segons Moner. També l'ha definit com el pitjor Secretari General de l'Esport ens els 20 mesos que va estar en el càrrec. El president de la UFEC també s'ha queixat de les retallades que patirà l'esport català i que podria situar-se en una baixada del 15% de les subvencions que rebien de la Secretaria General de l'Esport. Moner creu que s'ha de rectificar aquesta decisió que s'ha pres ràpid i sense tenir en compte les federacions.

David Moner

Cal que Ivan Tibau revisi les retallades a l'esport català. Cal que tingui en compte les federacions esportives.






Moner també ha parlat del nou mòdul del CAR que gestionarà la seva entitat durant els propers 20 anys. Moner ha avançat que volen anomenar Esport Samaranch Center aquest nou espai i que podria ser una realitat a finals de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.