La UESC fa un salt de dues categories i jugarà la Copa Catalunya la temporada vinent


  • Comparteix:

La UESC jugarà a Copa Catalunya aquesta nova temporada

La UESC jugarà a Copa Catalunya aquesta nova temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) militarà a Copa Catalunya la temporada vinent, dues categories per sobre de la Segona Catalana, on els santcugatencs havien de jugar inicialment. La fórmula serà un intercanvi de places entre el CB Valls i el club santcugatenc, una operació confirmada per l'entitat vallenca i la Federació Catalana de Basquetbol. L'intercanvi consisteix en una cessió de la plaça que ostenta la UESC a Segona Catalana a l'equip vallenc, que de la seva banda cedeix el seu lloc a Copa Catalunya al club santcugatenc. La UESC no ha volgut fer declaracions sobre la qüestió.

Després del mal final de temporada del conjunt vermell-i-negre, que va acabar descendint de categoria després de perdre l'eliminatòria per la permanència, el club santcugatenc ha aconseguit una plaça dues categories més amunt, a Copa Catalunya. El CB Valls va aconseguir aquesta categoria després que la temporada passada aconseguís la segona posició del grup 3 de Primera Catalana, el mateix grup on competia la UESC. El club vallenc s'ha vist incapaç de fer front a les despeses econòmiques i el repte esportiu que significa competir a Copa Catalunya, motiu pel qual ha renunciat a la plaça en favor del club santcugatenc. El president del CB Valls, José Luis Vicente, ha confirmat a Cugat.cat l'operació.

José Luis Vicente

Hem fet un intercanvi de places amb la UESC. Ens hem posat d'acord amb el club santcugatenc.



Després de sondejar ofertes de diferents clubs, Vicente es va decantar per la proposta del club vermell-i-negre. La Federació Catalana de Basquetbol també ha confirmat l'intercanvi a Cugat.cat. Aquesta nova situació esportiva canvia les perspectives del primer equip de la UESC de cara a la temporada vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.