Dues nedadores palestines preparen els Jocs Olímpics al CAR


  • Comparteix:

Sabine Hazboun, a l'esquerra, amb la seva entrenadora. Font: Gulf Times

Sabine Hazboun, a l'esquerra, amb la seva entrenadora. Font: Gulf Times

Les nedadores palestines Sabine Hazboun i Yara Dowani s'entrenaran al llarg d'aquesta temporada les instal·lacions del CAR per preparar els Jocs Olímpics de Londres 2012. L'arribada de les nedadores és fruit de la col·laboració del CAR amb la comissió de Solidaritat Olímpica del Comitè Olímpic Internacional.

Sabine Hazboun arriba al CAR després de la seva participació al Mundial de Shangai, on va competir en els 50 metres papallona i els 50 metres lliures. Ella i la seva companya Yara Dowani estaran a les ordres de Joan Fortuny a les instal·lacions del CAR, per tal d'afavorir la seva preparació esportiva i que puguin fer un bon paper a Londres.

Solidaritat Olímpica és una comissió del Comitè Olímpic Internacional creat per ajudar els Comitès Olímpics Nacionals, particularment aquells amb més necessitats, perquè puguin desenvolupar les seves pròpies estructures per afavorir l'expansió de l'esport al seu país. Solidaritat Olímpica també té programes per a la formació d’entrenadors. Des del 1998, el CAR, conjuntament amb l’INEFC, organitza els cursos de formació en ciències aplicades a l’esport per a entrenadors, que ha arribat ja a la 25a edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.