Sant Cugat es queda sense corfbol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del KCSC

Imatge d'arxiu del KCSC

El Korfbal Club Sant Cugat marxa de la nostra ciutat perquè l'Ajuntament no pot dur a terme diferents arranjaments al pavelló de Can Llobet de la Floresta necessaris per jugar la lliga, segons el directiu i jugador del club santcugatenc, Jonathan Malo. L'entitat marxa a Barcelona després de quatre anys a la nostra ciutat. L'Ajuntament encara no s'ha manifestat sobre aquest tema malgrat la demanda de Cugat.cat.

Sant Cugat es queda sense corfbol. Així ho ha confirmat el directiu i jugador del club santcugatenc Jonathan Malo a Cugat.cat. Segons Malo, l'Ajuntament no pot fer-se càrrec dels diferents arranjaments necessaris perquè l'entitat santcugatenca disputi els seus partits oficials al pavelló de Can Llobet de la Floresta. Malo explica la situació.

Jonathan Malo

Es necessitava una màquina especial per l'arranjament i l'Ajuntament no podia assumir aquesta despesa.





El Korfbal Club Sant Cugat marxa al pavelló Llars Mundet de Barcelona on disputarà els seus partits oficials i entrenaments. Durant aquesta temporada mantindran el nom de l'entitat, però després no saben si continuaran com a Korfbal Club Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.