Alemanya aparta de la final de l'Europeu Júlia Menéndez


  • Comparteix:

La selecció espanyola haurà de lluitar per la tercera plaça (foto: elclubdelhockey.es)

La selecció espanyola haurà de lluitar per la tercera plaça (foto: elclubdelhockey.es)

La selecció espanyola amb la santcugatenca Júlia Menéndez a les seves files cau derrotada (2-1) davant Alemanya i queda fora de la final de l'Europeu. Les amfitriones aconsegueixen el gol del triomf a falta de nou minuts pel final del matx. El combinat espanyol lluitarà per la tercera plaça davant Anglaterra.

La final de l'Europeu serà la prevista entre Holanda i Alemanya. La selecció espanyola de Júlia Menéndez ha estat a punt de donar la gran sorpresa i superar les amfitriones. Només començar Alemanya demostrava el seu potencial i s'avançava mitjançant Eileen Hoffmann. El combinat espanyol responia amb l'empat tres minuts més tard obra de Bea Pérez. Amb aquest empat s'arribava a la mitja part. A la represa, les amfitriones han començat a pressionar molt amunt la sortida de pilota de les espanyoles. L'equip estatal s'ha defensat amb ordre fins que a nou minuts del final, Natasha Keller marcava el gol de la victòria. La nota positiva del matx és que la final tindrà una jugadora del Junior Jeniffer Plass que disputarà amb la selecció germànicaq la gran final de dissabte.

Després d'aquesta derrota, Júlia Menéndez i les seves companyes de la selecció buscaran la tercera plaça davant Anglaterra que també perdia l'altre semifinal davant Holanda. El conjunt de Salva Indurain haurà de disputar el preolímpic amb una plaça per a les Olímpiades de Londres de l'any vinent en joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.