El pav-3 s'omple per conèixer les participants del Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del Ciutat de Sant Cugat

Imatge de la presentació del Ciutat de Sant Cugat

Un total de 36 equips vinguts de Catalunya, Espanya i Itàlia han participat en la presentació de la 8a edició del Torneig Ciutat de Sant Cugat al pav-3 de la rambla del Celler. Pel que fa a la competició, el Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) l'infantil A, el cadet A, el cadet del Valldoreix, el juvenil A i el juvenil del Valldoreix s'han classificat per disputar els quarts de final d'un torneig que reprendrà la seva activitat al pav-3 de la rambla del Celler a partir de dos quarts de nou del matí d'aquest diumenge.

Unes 430 nenes de les categories infantil, cadet i juvenil han participat d'aquesta presentació que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora. Durant l'acte, el president de la Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, ha volgut agrair l'esforç de molts clubs per assistir al Ciutat de Sant Cugat, un dels actes més importants en el club santcugatenc.

Miquel Martínez

El torneig s'ha convertit en l'esdeveniment clau del nostre club. Tot i que són èpoques difícils hem pogut omplir la pista de jugadores amb molt ambient.



De la seva banda l'alcadessa, Mercè Conesa, també destaca el fet de l'alta participació d'equips vinguts de tota Catalunya, Espanya i fins i tot Itàlia, cosa que demostra la bona feina del club santcugatenc.


Mercè Conesa

Els equips tenen ganes de venir i això significa que fem un torneig molt atractiu.


Abans de la presentació s'ha fet entrega d'un trofeu commemoratiu als tres equips femenins santcugatencs, el SantCu, la UESC i el cadet del CVSC, que van aconseguir l'ascens la temporada passada. Uns premis que han estat atorgats pel projecte 'Fem Sport' de la Fundació UESC que vol potenciar l'esport femení a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.