El Club Bàsquet Mira-sol presenta els 11 conjunts davant la seva afició


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del CB Mira-sol

Imatge de la presentació del CB Mira-sol

El Club Bàsquet Mira-sol es presenta per primera vegada en solitari i desvinculat de la Unió Esportiva Sant Cugat en un acte que ha tingut lloc al pav-1 de la rambla del Celler. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha presidit l'acte amb la presència dels 11 conjunts que formen part del club mira-solenc. Mira el reportatge a Cugat tv

El CB Mira-sol ha decidit enguany desvincular-se de la UESC a nivell esportiu i funcionar com a club independent. Una separació a nivell esportiu, però no a nivell institucional on tots dos equips continuaran amb projectes en comú. Per tant la presentació d'aquesta temporada és la primera dels mira-solencs sense formar part de la UESC. El president de la secció de bàsquet del CB Mira-sol, Quique Aranda, parla dels objectius diferents de les dues entitats.

Quique Aranda

Funcionem com a grups separats. Nosaltres tenim un perfil més social mentre la UESC és més competitiva.




Enguany, el club mira-solenc té 11 conjunts des de prebenjamí fins a sènior amb la creació del sènior femení. Una altra novetat respecte la temporada passada és que el sènior masculí jugarà alguns dels seus partits als pav-1 de la rambla del Celler segons el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

Reconeixem la bona feina del CB Mira-sol donant-li pista en alguns del partits de lliga.






Durant l'acte s'ha presentat el projecte 'Amics del CB Mira-sol' on alguns personatges com l'actor Imanol Arias dóna el seu suport públicament al club mira-solenc a través d'un vídeo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.