La presentació del Sant Cugat Esport toca la fibra


  • Comparteix:

Imatge de la presentació

Imatge de la presentació

El Sant Cugat Esport ha tornat a emocionar tota la família vermell-i-negra en la presentació dels seus conjunts. Els 35 equips de l'entitat han desfilat sobre la gespa de la ZEM Jaume Tubau davant els aplaudiments d'una graderia plena de gom a gom. Els més petits han estat el fil conductor d'un espectacle ple de música, llum, petards i fortes emocions. S'ha premiat Joan Capel com a 'personatge SantCu 2011' per la seva dilatada vinculació amb el club. Mira aquest reportatge a Cugat tv

En un acte espectacular, el Sant Cugat Esport ha presentat els diversos conjunts de l'entitat sota l'atenta mirada de representants de l'equip de govern, de la Generalitat i de la Federació Catalana de Futbol. Els equips han sortit un a un enmig d'una espessa fumerada. Els gausacs han contribuït a l'esdeveniment amb un pilar, que ha significat la pinya i la unió de tots els membres. Tot seguit s'ha representat la lluita entre el be i el mal des del punta de vista d'un nen petit. L'acte ha tingut també la seva vessant solidària, amb l'equip ASDI i amb la presència de l'ONG Esport Solidari Internacional. El president de la Secretaria General de l'Esport, Ivan Tibau, ha agraït la gran tasca que fa el SantCu i els ha encoratjat a continuar en la mateixa línia.

Ivan Tibau

Si molts clubs de Catalunya tinguessin aquesta línia el nivell de l'esport català seria molt i molt alt.




En aquest sentit, l'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha remarcat el treball en els valors del club vermell-i-negre.

Mercè Conesa

Un dels fets més destacables és el missatge entorn als valors de l'esport. D'una banda, formem esportistes, però sobretot persones.



Per la seva banda, el president del Sant Cugat Esport, Llorenç Santasusagna, s'ha mostrat satisfet amb la presentació.

Llorenç Santasusagna

Intentem fer-lo, com a mínim, igual que l'any anterior. Estem contents perquè hem trasmès allò que teníem previst.





S'ha guardonat Joan Capel com a 'personatge SantCu 2011' per la seva dilatada vinculació amb el club. L'acte a finalitzat amb els parlaments i amb l'obsequi d'una samarreta personalitzada amb el dorsal número 10 a l'alcaldessa, que no ha dubtat a posar-se.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.