(Prèvia) Més de 1.400 corredors, cridats aquest diumenge a la Mitja Marató


  • Comparteix:

La 28a Mitja Marató reunirà més de 1.400 participants

La 28a Mitja Marató reunirà més de 1.400 participants

La Mitja Marató de Sant Cugat omplirà els carrers de la ciutat el matí d'aquest diumenge. Més de 1.400 participants s'han apuntat ja a la cursa que arriba a la 28a edició. La Mitja Marató, amb un recorregut de 21 quilòmetres, té el punt de sortida a la plaça dels Quatre Cantons i l'arribada a la plaça de la Vila. La cursa recorrerà diversos barris de la ciutat com Volpelleres, el del Monestir i el districte de Mira-sol.

La Mitja Marató de Sant Cugat, organitzada conjuntament per l’Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i el Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC), arriba als carrers aquest diumenge al matí. El recorregut està homologat per la Federació Catalana d'Atletisme i inclòs a la 6a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

El coordinador de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Iván Rodríguez, va avançar en una entrevista a Cugat.cat que la fita dels 1.400 participants ja era una bona xifra.

Iván Rodríguez

Els 1.500 participants era un objectiu ambiciós però, si ens quedem a 1.400 estarem molt contents.


Aquesta és una cursa que s'ha anat consolidant ja que, any rere any, el nombre de participants ha anat en augment. Així ho va afirmar el regidor d’Esports, Xavier Tizón, durant la presentació de la Mitja Marató d'enguany.

Després de la cursa es lliuraran diferents premis segons les categories. Els participants, a més, tindran una tarifa especial de menys de quatre euros per poder fer ús de la piscina i de la zona de relax del gimnàs Eurofitness una vegada finalitzada la Mitja Marató.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.