(11:06h) Els primers corredors encaren el tram final


  • Comparteix:

Moment de la sortida

Moment de la sortida

Els corredors més avançats han encetat ja el tram final del recorregut de la Mitja Marató. La cursa compta amb més de 1.400 inscrits, tot i que encara no es coneixen les dades definitives de participació. La Mitja Marató s'està desenvolupant sense incidents destacables.

La Mitja Marató de Sant Cugat està organitzada conjuntament per l'Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i el Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC). El recorregut està homologat per la Federació Catalana d'Atletisme i inclòs a la 6a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que la cursa és tot un referent a la nostra ciutat.

Mercè Conesa

La Mitja Marató és una cursa molt emocionant i consolidada.



Després de la cursa es lliuraran diferents premis segons les categories. Els participants, a més, tindran una tarifa especial de menys de quatre euros per poder fer ús de la piscina i de la zona de relax del gimnàs Eurofitness una vegada finalitzada la Mitja Marató.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.