El Mira-sol Baco descobreix la seva mascota en la presentació dels equips de l'entitat


  • Comparteix:

La tortuga Sam i el president del club, Joan Salabert

La tortuga Sam i el president del club, Joan Salabert

El Mira-sol Baco ha presentat oficialment la tortuga Sam com a mascota de l'entitat. Ho ha fet durant l'acte de presentació dels 21 conjunts de l'entitat celebrat a la ZEM de Mira-sol i que ha aplegat més de 350 nens. El club ha aprofitat també per homenatjar amb un diploma a cada un dels jugadors benjamins A que la temporada passada es van proclamar campions de lliga. A més, s'ha exposat un acord de col·laboració amb l'Associació Rostros, colores y sueños, amb seu a la ciutat, per a fer projectes a Nicaragua.

Mira l'espectacle a Cugat tv

Els 21 equips que formen el Mira-sol Baco han desfilat un a un sobre la gespa de la ZEM de Mira-sol davant el nombrós públic assistent i acompanyats d'un espectacle de llum i música. Des dels més petits fins als més grans s'han fotografiat vestits amb la samarreta de club. El moment àlgid s'ha produït quan s'ha presentat la nova mascota de l'entitat, la tortuga Sam. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, creu que aquest és un dels fets més destacables de la celebració

Xavier Tizón

El fet de traslladar la idea d'un nen sobre el que era la mascota ideal i fer-ho real és destacable.



Durant l'acte s'ha fet entrega d'un diploma als jugadors del Benjamí A, actualment a la categoria Aleví, que la temporada passada van ascendir de Tercera a Segona. El president de l'entitat, Joan Salabert, es mostra orgullós del club.

Joan Salabert

És més del que pensàvem. Tenir 350 jugadors i movent tot el que estem movent en el barri és molt més del que havíem pensat. L'orgull ens surt per tot arreu.



Un vídeo amb un equip de Nicaragua vestint la samarreta verd-i-blanca que el club els va regalar a través de l'Associació Rostros, colores y sueños i una foto de família han completat la presentació 2011-2012 del Mira-sol Baco.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.