El torneig Special Hockey es consolida en la seva quarta edició


  • Comparteix:

La quarta edició del Special Hockey ha aplegat a 114 jugadors dividits en 13 equips, sis dels quals santcugatencs. El conjunt de l'escola Heura ha estat el guanyador del torneig en imposar-se a la final al Paideia. Després de quatre anys, ha quedat demostrat que el torneig està consolidat i que continuarà creixent.

No ha estat l'edició amb més participants, però sí la que ha mostrat que el Special Hockey està consolidat a la nostra ciutat. 13 equips formats per 114 jugadors han participat en un torneig que s'ha endut l'escola Heura. D'aquests equips, sis eren santcugatencs, el Sant Martí, l'Aspasur, el Torremar A, el Torremar B, el Taller Jeroni Moragues A i el Taller Jeroni Moragues B. L'organitzador del torneig, Aleix Serrahima, creu que aquesta edició ha demostrat que el Special Hockey està consolidat.

Aleix Serrahima

És l'any amb més consolidació. Tothom ja sap que és. És un indicador que això és una realitat i que estem consolidats.





D'altra banda els participants també han gaudit en aquesta quarta edició.

Participants

La trobada amb els amics i el torneig ha estat preciós // M'agrada l'hoquei i el torneig // Espero que es repeteixi l'any que ve // He jugat dos partits i he marcat cinc gols. Ho he passat molt bé.





Aquest, és el darrer any de Serrahima com a organtizador. És per això, que els participants, a través d'una carta i un stick d'hoquei, li han volgut agrair la dedicació que ha tingut amb ells durant aquests anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.