El Club Rugby Sant Cugat es posa en marxa i estrena nova equipació


  • Comparteix:

Imatge del sènior masculí del CRSC

Imatge del sènior masculí del CRSC

El Club Rugby Sant Cugat ha presentat els seus 16 equips amb la nova equipació per a la nova temporada. El club s'ha convertit en una de les entitats amb més jugadors de Catalunya. Mira la presentació a Cugat tv

L'Escola de Rugby del Vallès compta amb uns 150 jugadors i és ara per ara una de les més grans de Catalunya. Així ho afirma el director esportiu del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Gómez, que mostra amb orgull la filosofia del club santcugatenc.

Xavier Gómez

Des de sempre hem apostat per fer una gran base de jugadors per arribar al primer equip.


Des de les deu del matí fins a dos quarts de dotze del migdia els 16 equips del club santcugatenc han desfilat per la gespa de la ZEM de La Guinardera. El sènior, que enguany té l'objectiu de l'ascens a Divisió d'Honor B, es nodreix principalment dels jugadors que pugen del planter i això és fruit del treball que es fa amb els nens des dels vuit anys. El president del Club Rugby Sant Cugat, Joan Pradas, creu que tots els equips del club santcugatenc aspiren al màxim en les seves respectives competicions.

Joan Pradas

Tots els equips aspiren a la primera posició de totes les categories. Serà un any molt fort esportivament.



Una altra novetat d'enguany és que el primer equip estrena patrocinador, l'empresa Vallès Instal·lacions i Manteniments, que estarà present en les noves samarretes del conjunt santcugatenc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.