250 participants disputen el Català Special Olympics en l'estrena de les pistes de la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge d'una de les entregues de premis de l'Special Olympics

Imatge d'una de les entregues de premis de l'Special Olympics

Uns 250 atletes participen en el 23è Campionat de Catalunya Acell-Special Olympics que ha servit per inaugurar amb una competició oficial les pistes d'atletisme de La Guinardera. El campionat ha comptat amb la participació de 24 equips vinguts de tota Catalunya que han disputat proves de velocitat, resistència, llançament i salts. El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) i el CAR han participat en l'organització. Mira aquest reportatge a Cugat tv

La cerimònia d'inauguració del campionat, que ha estat amenitzada pel grup de batukada 'Kata Kitinga', ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, el vicepresident de la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), Joan Lluís Monteys, el regidor d'Esports, Xavier Tizón, i el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat la predisposició de la ciutat per a organitzar competicions d'aquest tipus. Conesa celebra que les pistes d'atletisme de La Guinardera hagin acollit la seva primera competició de caire oficial.

Mercè Conesa

Aquest campionat ha tingut la implicació del CMSC, ASDI i el CAR demostrant la predisposició de les entitats de la ciutat a col·laborar.



Els 24 equips vinguts de tota Catalunya han participat en les proves de velocitat, resistència, llançaments i salts, tant en categories masculines i femenines. Les proves s'han dividit en individuals i adaptades, a partir dels vuit anys. El vicepresident de la Federació Catalana d'Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL), Joan Lluís Monteys, comenta quin és l'esperit d'aquesta competició en què remarca que tothom hi té cabuda.

Joan Lluís Monteys

En aquesta competició s'admet a tothom i tots els participants reben un premi per haver competit.





Una vintena de voluntaris del CMSC i d'ASDI han col·laborat en la coordinació de les activitats durant la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.