La nova Trailwalker tindrà nou traçat i l'objectiu d'arribar als 300 equips


  • Comparteix:

Alibés, Vasco, Miró, Bonastre, Arpa i Deferr durant la presentació en roda de premsa

Alibés, Vasco, Miró, Bonastre, Arpa i Deferr durant la presentació en roda de premsa

La 2a edició de la Intermón Oxfam Trailwalker 2012, que tindrà lloc al maig de l'any vinent amb un recorregut de 100 quilòmetres a completar en 32 hores, s'ha presentat aquest dijous al CAR de Sant Cugat. La sortida es donarà a Olot i l'arribada tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols en un format de competició d'equips de quatre persones i una inscripció de 1.500 euros per equip. La marxa vol recaptar fons per lluitar contra la pobresa i des de l'organització s'ha fixat com objectiu arribar als 300 equips.

El principal canvi d'aquesta 2a edició és el recorregut. L'any passat els 100 quilòmetres s'havien de completar en un màxim de 36 hores, a la popular Ruta dels Tres Monts a Barcelona. Enguany s'ha canviat la ubicació de la prova traslladant-se a Girona a la 'Ruta del Carrilet' a completar en un temps de 32 hores. La sortida serà el dissabte 5 de maig a Olot, passant per la Vall del Ter, Salt, Girona, Llagostera, Santa Cristina d'Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Els equips consten de quatre integrants que hauran d'anar acompanyats de dues persones de suport en un vehicle. L'únic requisit per poder participar és que cada equip aconsegueixi un donatiu de 1.500 euros. La directora general d'Intermón Oxfam, Ariane Arpa, explica quin és l'objectiu principal d'aquesta marxa.

Ariane Arpa

El trailwalker és preciós, ens ho passem molt bé i ens permet recaptar molts fons per construir pous i llavors pels camperols.


A l'acte han assistit els esportistes Gervasio Deferr i María Vasco, i els periodistes esportius Xavier Bonastre i Arcadi Alibés, tots ells ambaixadors de la marxa Intermón Oxfam Trailwalker 2012. Un altre dels ambaixadors és l'exjugador d'handbol David Barrufet, qui no ha pogut assistir a la presentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.