El Patí Hoquei Sant Cugat suma una nova victòria i ja en van sis

El PHSC prolonga el gran inici de lliga i aconsegueix la sisena victòria de la temporada en sis jornades disputades. Els vermell-i-negres s'han imposat al CE El Vendrell (5-1) i eixamplen diferències respecte del segon classificat, l'Arenys de Munt.

La primera part del partit ha estat molt igualada. Els visitants han començat amb molta intensitat, sabedors de la importància del partit contra el líder. Els del Baix Penedès s'han avançat amb un gol de Marc Canyelles en l'equador de la primera meitat i han posat al conjunt santcugatenc en una situació que encara no havien patit en tota la temporada, jugar per sota en el marcador.

La reacció del Patí Hoquei no s'ha fet esperar. Un gol de Pipo ha posat la igualada en el lluminós i els vermell-i-negres podrien haver marxat al descans amb el dos a u, sinó fos perquè l'àrbitre ha considerat que un xut d'Eloy Gaspar no havia entrat.

A la represa, els santcugatencs han dominat de principi a fi. Ja en el minut quatre, Pipo ha fet el segon gol vermell-i-negre. L'atac del Patí Hoquei era constant i Miqui Soler ha fet el tercer i el quart gol que han sentenciat el matx. El resultat encara podria haver estat més ampli si els santcugatencs haguessin transformat una falta directa i un penal. Ja a les acaballes, el capità de l'equip, Borja Jiménez, ha arrodonit la victòria amb el cinc a u definitiu.

Amb aquesta victòria, el Patí Hoquei segueix líder de la Primera Nacional Catalana una setmana més.