Cugat.cat aposta per una Nit de l'Esport més moderna i amb format innovador


  • Comparteix:

La 15a edició dels Premis Esport en Marxa, organitzats per Cugat.cat, es presenta amb un nou format. La Nit de l'Esport d'enguany, que consistirà en un sopar relacional i l'entrega de premis, respon a la voluntat de l'organització de fomentar la relació i la cohesió entre les entitats esportives. El Bocca Restaurant & Club se suma a Autocugat i al Diari de Sant Cugat com a patrocinador de la iniciativa.

Cugat.cat ha acollit la presentació d'una nova edició dels Premis Esport en Marxa, que ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Xavier Tizón, els patrocinadors, i el director de Cugat.cat Miquel Herrada. Comença el compte enrera per a la cita anual de l'esport santcugatenc, que tindrà lloc l'últim divendres de novembre en el marc d'una nova Nit de l'Esport. Bocca Restaurant & Club, nou patrocinador que s'uneix als habituals Autocugat i Diari de Sant Cugat, acollirà aquest nou format. Els espònsors coincideixen a destacar el paper dels Premis Esport en Marxa a la ciutat.

Patrocinadors

Vull agrair la confiança de Cugat.cat cap a nosaltres./Aquests premis destaquen l'esport local./Aquests premis són molt importants per Autocugat.




Els nou guardons, que ja tenen guanyadors, es faran públics durant la Nit de l'Esport. El jurat, reunit aquest dimecres per espai de dues hores, ha hagut de decidir els guanyadors d'aquesta edició d'entre una seixantena de candidatures. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, creu que amb el nou model d'acte s'afavoreix la relació entre entitats.

Xavier Tizón

Aquest nou format cohesiona les entitats esportives i fa que elles siguin les protagonistes.



Cugat.cat, organitzador dels premis, continua apostant per l'esport i per aquests guardons. Segons el director de Cugat.cat, Miquel Herrada, la Nit de l'Esport és un exemple del compromís existent entre Cugat.cat i l'esport.

Miquel Herrada

A Cugat.cat seguim compromesos amb l'esport local i una mostra és l'organització de la 15a edició dels Premis Esport en Marxa.




En els propers dies es posaran a la venda els tiquets per assistir a la gala al preu de 25 euros. Els Premis Esport en Marxa s'entregaran l'últim divendres de novembre al Bocca Restaurant & Club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.