El Junior continua sense guanyar a casa després de cinc partits


  • Comparteix:

Imatge del segon gol del Palamós

Imatge del segon gol del Palamós

El Junior FC cau davant el Palamós (0-2) a la novena jornada de lliga en un partit en què els visitants han sentenciat a la primera part. Amb aquesta derrota el Junior continua sense conèixer la victòria com a local a Primera Catalana, amb un balanç d'un punt de 15 possibles.

Sisena derrota de la temporada del Junior, la quarta com a local. En aquest cas ha estat el Palamós l'equip que s'ha emportat els tres punts. En un partit ensopit i amb poques ocasions de gol, l'equip degà del futbol català ha aprofitat dues arribades a la primera part per marxar al descans amb el matx sentenciat. En el segon temps el Junior ha intentat retallar distàncies, però li ha costat inquietar la porteria defensada per Bayona. La millor ocasió ha arribat en el temps afegit, però Torrentbó, desencertat com la resta de l'equip, ha xutat fora per pocs centímetres. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, reconeix que l'equip ha plantat cara, però que les errades els han condemnat.

Francesc Puig

Un altre partit disputat en què hem estat a l'altura. Ens fan dos gols en errades nostres i com que no fem gol perdem el partit.



El Junior continua sense guanyar a casa i, amb cinc punts, es manté a la zona baixa del grup 1 de Primera Catalana. La setmana vinent visita el Guíxols, rival en la lluita per la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.