Tot a punt per a la festa de l'esport local en la 15a edició dels Premis Esport en Marxa


  • Comparteix:

Cartell dels premis

Cartell dels premis

La 15a edició dels Premis Esports en Marxa, organitzats per Cugat.cat, se celebra aquest divendres a la nit al Bocca Restaurant & Club per reconèixer, a través de nou guardons, la tasca duta a terme l'any 2011 per part de les entitats, clubs i esportistes de la ciutat. El nou format de l'acte consistirà en un sopar relacional i la posterior entrega de premis. La gala aplegarà unes 200 persones i estarà presidida per l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Un total de nou guardons premiaran diferents facetes de l'esport local, com, per exemple, la projecció, els èxits assolits o la millor direcció. Els canvis en la cerimònia responen a la voluntat de l'organització de fomentar la relació i la cohesió entre les entitats esportives. En aquest sentit s'expressa el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que viurà la seva primera Nit de l'Esport.

Xavier Tizón

Aquest nou format cohesiona les entitats esportives i fa que elles siguin les protagonistes.




La cerimònia aplegarà unes 200 persones vinculades al món esportiu de la ciutat. El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, assegura que la Nit de l'Esport és un exemple del compromís entre el grup de comunicació multimèdia local i l'esport de la ciutat.

Miquel Herrada

A Cugat.cat seguim compromesos amb l'esport local i una mostra és l'organització de la 15a edició dels Premis Esport en Marxa.





Organitzats per Cugat.cat, els Premis Esport en Marxa compten amb el suport de l'Ajuntament i del CAR de Sant Cugat i el patrocini d'Autocugat, Bocca Restaurant & Club i 'Diari de Sant Cugat'. L'acte comença a les nou de la nit i estarà presidit per l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.