Victòria clau de l'Handbol Sant Cugat en un partit ajustat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat (HSC) venç el Sant Martí Adrianenc en un matx clau pels santcugatencs. El partit ha estat igualat i ha tingut un desenllaç emocionant quan, a falta de dos minuts per a la conclusió, els visitants s'han posat a només un gol dels locals.

El partit contra el Sant Martí Adrianenc estava marcat en vermell en el calendari de l'Handbol Sant Cugat. Conscients d'això, els vermell-i-negres han sortit a la pista seriosos i intensos en defensa, però amb poca efectivitat de cara a porteria. La primera meitat ha mostrat alternatives en el marcador, i la manca d'efectivitat anotadora dels locals l'ha contrarestat la bona actuació del porter vermell-i-negre Eloi Safont. Els locals es mantenien sempre per davant fins que als primers minuts del segon temps, els de Sant Adrià han aconseguit empatar. El que podria haver suposat una davallada de moral pels de Javier Fernández ha estat tot el contrari.

A partir d'aquest moment els vermell-i-negres han estat molt més efectius i, de la mà d'un Gerard March molt incisiu, han eixamplat distàncies fins als cinc gols. Al minut 16 ha arribat el punt d'inflexió del matx, quan els àrbitres han expulsat David. Els visitants han aprofitat la superioritat i s'han apropat en el marcador a només un gol, però l'Handbol Sant Cugat ha sabut controlar els instants finals i s'ha endut la victòria. El tècnic dels santcugatencs, Javier Fernández, ha destacat la bona dinàmica en què es troba l'equip.

Javier Fernández

És cert que hem encarrilat molt bé el partit, hem de minimitzar els moments dolents, però l'equip està en una dinàmica molt positiva.




Aquesta victòria manté l'Handbol Sant Cugat entre els quatre primers classificats, posicions que donen accés a la fase d'ascens. En aquesta segona lligueta s'acumulen els punts de la primera fase i la victòria contra el Sant Martí té doble importància ja que és un dels ferms candidats a aquesta lluita per l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.