El SantCu femení es retroba amb la victòria golejant a l'Unificación Prat


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport femení guanya l'Unificación Prat (4-1) en l'últim partit de l'any i retalla diferències amb les posicions capdavanteres de la taula. Tres dianes de la golejadora Marta Sagol i un de Mar han donat la victòria a les santcugatenques.

El SantCu femení es retroba amb el camí de la victòria derrotant a l'Unificación Bellvitge, equip de la mitja taula de la Preferent femenina. Les santcugatenques no han fet el millor partit de la temporada però la bona intensitat defensiva i una Marta Sagol insaciable de cara el gol han donat els tres punts al conjunt de Tono Cadevall. Lali amb un xut des de la distància presagiava el recital de Sagol i ja en el minut 11, la jugadora santcugatenca ha fet la primera de les seves dianes.

A la mitja hora de joc, l'àrbitre ha considerat mans una jugada embolicada dins l'àrea. La lateral esquerra santcugatenca Mar l'ha transformant posant el 2-0 en el marcador. Les visitants no inquietaven la porteria d'Andrea i Sagol, sense temps per a la reacció visitant, ha fet el tercer gol santcugatenc en una bona jugada per la banda de Carol. Ja a les acaballes dels primers 45 minuts, Sagol ha fet el quart gol local i el seu tercer del compte particular. La jugadora santcugatenca, Marta Sagol, explica les sensacions del retorn a casa.

Marta Sagol

Crec que hem treballat molt bé en un partit molt complicat davant el Prat.


A la segona part, el partit no ha tingut massa història i el SantCu s'ha dedicat a conservar el resultat i la possessió fins al xiulet final. En el minut 67, una dura entrada de la capitana rival ha deixat estesa a terra a Lorena que quan estava sent atesa ha insultat a la jugadora rival. L'àrbitre ho ha escoltat i ha expulsat la jugadora santcugatenca. L'equip de Cadevall ha baixat en intensitat física i en els instants finals del partit, l'Unificación Prat ha fet el gol de l'honor. L'entrenador del SantCu, Tono Cadevall, valora la dificultat de la victòria.

Tono Cadevall

Era un partit trampa i hem imposat la nostra manera de jugar.






Ara el Sant Cugat Esport femení ocupa la tercera posició i tornarà a la competició el primer cap de setmana de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.