El nou mòdul del CAR veurà la llum d'aquí un mes


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El nou mòdul esportiu del Centre d'Alt Rendiment (CAR) es presentarà el penúltim dilluns de gener, dia 23, a dos quarts de dues de la tarda. A l'acte hi assistirà el president de la Generalitat, Artur Mas, el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i l'alcaldessa, Mercè Conesa. La presentació posa el punt final a una construcció que ha durat tres anys.

El nou mòdul esportiu serà un edifici de 25.000 metres quadrats on s'hi podran practicar totes les modalitats de competició relacionades amb la natació, l'halterofília, les arts marcials, el tennis taula i la gimnàstica artística. Aquestes instal·lacions volen convertir l'equipament santcugatenc en un centre de referència de l'esport mundial. Per a la construcció del nou mòdul, s'han invertit 36,5 milions d'euros, finançats per l'Estat i la Generalitat.

Aquest equipament és l'únic que s'ha completat del projecte inicial de l'EsportParc Internacional, que incloïa un parc empresarial, un centre tecnològic i científic, una residència per a esportistes, una clínica especialitzada en esport i salut, una escola de negocis, quatre pistes 'indoor' convertibles en recinte firal, seus d'organismes internacionals i seus de la secretaria general de l'Esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.