El Junior perd l'oportunitat de sortir del descens

El Junior cau davant el Premià (1-3) i deixa escapar un punts vitals per la permanència. En un partit travat i amb poca continuïtat, els visitants han sentenciat a la primera meitat amb dos gols en cinc minuts. Malgrat jugar amb un home més durant més de mitja hora, el Junior ha estat incapaç de lluitar pel partit. Amb aquesta derrota el conjunt blau-i-negre es manté cuer de Primera Catalana.

El matx ha començat amb tots dos equips pressionant a dalt i tantejant-se. Al minut 8 un defensa del Premià s'ha retirat lesionat després d'una dura entrada a Espada. En el seu lloc ha entrat Pol, que ha acabat sent un dels protagonistes del partit en marcar dos gols. Abans de la mitja hora de joc, precisament Pol, ha inaugurat el marcador amb un xut ras. El gol ha desconcertat el Junior i poc després Cobo ha marcat el segon en una jugada similar. Fins al final del primer temps el matx ha estat boig, amb constant pèrdues de pilota i sense cap dominador clar. En l'última jugada, Manolo ha xutat al travesser.

El tècnic blau-i-negre, Francesc Puig no ha esperat ni dos minuts de la represa per fer el primer canvi, en busca de la reacció. El partit ha donat un tomb al minut 59, amb l'expulsió directa d'un jugador visitant. Tot seguit, Coke ha gaudit d'una doble ocasió que no ha materialitzat. Amb el Junior bolcat a l'atac, el visitant Pol s'ha avançat a la sortida del porter fer el tercer a un minut per a l'acabament. Amb el temps complert, Coke ha marcat el gol de l'honor pel Junior. Puig reconeix que la derrota els complica la vida.

Francesc Puig

Ens han guanyat pràcticament a la primera part. Ara els tornem a tenir lluny. Està la cosa complica, però no deixarem de lluitar.

La setmana vinent el Junior visita el Peralada en la 17 jornada de lliga.