L'Ajuntament reubica la placa memorial Juan Antonio Méndez a la ZEM de la rambla del Celler


  • Comparteix:

La placa en memòria del jugador de l'Handbol Sant Cugat Juan Antonio Méndez s'ha traslladat a la Zona Esportiva Municipal (ZEM) de la rambla del Celler en la seva entrada per la rambla de Jaume Sàbat. La família va demanar la seva reubicació per poder-la tenir a les instal·lacions on sempre havia estat. A l'acte, hi han assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, i el germà del jugador, Pedro Méndez.

La reubicació de la placa en memòria del jugador de l'Handbol Sant Cugat, Juan Antonio Méndez, que va morir en un partit del club el 1977, ja és un fet. La placa s'ha traslladat al pavelló de la rambla del Celler, a prop d'on hi havia la pista d'handbol on el jugador santcugatenc va morir. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, explica els motius del canvi.

Xavier Tizón

Repon a la sensibilitat de la família i l'Ajuntament no hi ha tingut cap inconvenient.


Després de les obres a l'antic camp de futbol, on ara s'ubica el nou consistori i la piscina municipal, l'Ajuntament va penjar la placa a la ZEM Jaume Tubau, decisió que no va agradar a la família. Després d'uns mesos demanant al nou equip de govern la reubicació, la família del jugador ha vist satisfeta la seva voluntat. El germà del santcugatenc desaparegut, Pedro Méndez, explica l'estira i arronsa amb l'Ajuntament.

Pedro Méndez

Van decidir treure-la del lloc original d'un dia per l'altre. L'alcalde Recoder no va consultar la família.




Tant el paper de l'Ajuntament com el del club on jugava Juan Antonio Méndez, l'Handbol Sant Cugat, han estat molt importants, i la entesa ha estat total. El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, recorda la importància del consistori en l'acte.

Davide Bonaccini

Té molta importància rebre el suport de l'Ajuntament. Les instal·lacions són del consistori. Treballem plegats per a l'esport de Sant Cugat.




El nom de Juan Antonio Méndez presidirà, a partir d'ara, l'entrada de la ZEM de la Rambla del Celler per la rambla Jaume Sàbat i donarà nom al pav-2 on s'hi disputen partits d'handbol i d'hoquei patins.



  • Comparteix:

COMENTARIS

S’ha fet justícia… Fa anys d’ençà que es va començar a remodelar la Zona Esportiva de la Rambla del Celler el nostre Grup Municipal ha insistit a recuperar la memòria i figura d’en Juan Antonio Méndez, i a més encara si teníem present el que representava per a la pràctica esportiva lliure. En JA Méndez no només ens va deixar el llegat de la seva trajectòria esportiva estroncada, sinó un emplaçament únic i privilegiat, la possibilitat de practicar esport en una pista poliesportiva a l’aire lliure durant tot el dia, un lloc on estava obert a la ciutadania i estava al centre del poble - ciutat, un lloc que s’ha perdut (esperem que no per sempre), i a hores d’ara encara no s’ha vist reemplaçada, ni compensada en cap altre espai del centre. Una placa de record és obligada, però cal recuperar aquest espai, on pares i mares sabien que podien anar i sempre estava oberta, on joves s’agrupaven a jugar a Handbol, Hoquei, o Futbol. Recuperar el nom de Méndez és obligat, recuperar l’espai és necessitat. Pere Soler. Regidor PSC Grup Municipal Socialista.

PERE SOLER. Enviat el 18/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.