El Patí Hoquei Sant Cugat obté la primera victòria de la segona volta davant d'un Congrés combatiu

Aguarón ha fet dos dels quatre gols del partit.

El Patí Hoquei Sant Cugat guanya (4-1) al CP Congrés i posa pressió als equips capdavanters de la Primera Nacional Catalana. Dos gols de Marco Aguarón, un de Pipo Colomer i un d'Alex Sánchez han donat la victòria als santcugatencs.

Dos bons trams inicials en les dues parts del matx contra el CP Congrés donen la victòria al Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) en el primer partit de la segona volta. Els santcugatencs no han necessitat ni un minut de partit per avançar-se en el marcador mitjançant Pipo Colomer que ha fet l'1-0 després d'una bona passada d'Eloi Gaspar. Els locals ofegaven qualsevol intent de reacció del Congrés i ràpidament Marco Aguarón ha fet el segon abans d'arribar al minut cinc de partit.

El bon inici de partit dels locals presagiava una victòria àmplia dels homes de Jordi Raga però el Congrés ha sabut aguantar les envestides santcugatenques i ha s'ha refet amb un gol quan faltaven sis minuts per l'acabament del primer temps. Els locals han baixat el ritme inicial i el Congrés podria haver empatat ens els últims instants de la primera part però la bona feina del porter santcugatenc ho ha evitat.

En la represa, el PHSC ha tornat a imprimir un ritme vertiginós i ben aviat Aguarón ha tornat a eixamplar la distància en el marcador amb el segon gol del seu compte particular. Els domini dels santcugatencs no s'acabava de materialitzar amb gols i el Congrés ha tingut quatre ocasions per retallar distàncies. Els pals i la bona actuació del porter santcugatenc han evitat el segon gol barceloní. Quan faltaven deu minuts per l'acabament del partit, el tècnic Jordi Raga ha donat entrada al debutant Alex Sánchez que ha permès donar descans als jugadors habituals que avui han hagut de fer un sobreesforç per suplir la baixa de Pol Carulla i les molèsties del capità Borja González. El mateix Sánchez ha fet el definitiu gol del PHSC que ha donat la tranquil·litat quan faltaven cinc minuts de partit. El tècnic vermell-i-negre, Jordi Raga, explica les diverses fases del partit.

Jordi Raga

Al principi hem estat bé i després hem baixat el ritme i els hi hem donat oportunitats a ells. Quan nosaltres tenim ritme, ells no ens feien perill.

Amb aquesta victòria el Patí Hoquei posa pressió als equips capdavanters de la lliga i obliga a l'Arenys a guanyar el seu partit si vol conservar la tercera posició. La setmana vinent els santcugatencs es desplacen a Vic per disputar la Copa Generalitat on s'enfrontaran al Barça B en una de les semifinals.