Derbi entre l'Olímpyc i el Futbol Sala Sant Cugat per tancar la primera volta de la Tercera Nacional


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Olímpyc Floresta i Futbol Sala Sant Cugat s'enfronten aquest dissabte a la tarda en el derbi santcugatenc de la Tercera Divisió Nacional corresponent a la 15a jornada de lliga, l'última de la primera volta. L'Olímpyc és setè amb 20 punts, mentre que el Futbol Sala Sant Cugat és tercer amb 29.

Tots dos conjunts es retrobaran en competició gairebé 30 anys després de l'última vegada, segons fonts consultades per Cugat.cat. Per aquest motiu, hi ha una gran expectació per aquest partit. Si bé és cert que les baixes temperatures seran un rival a combatre pels aficionats. L'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón, han confirmat la seva assistència al matx.

L'Olímpyc arriba després de trencar una mala ratxa de resultats, ja que va guanyar la setmana passada. D'altra banda, el Futbol Sala Sant Cugat va cedir el lideratge la jornada anterior, alhora que va perdre per primera vegada a casa, davant l'Esparreguera. En declaracions a Cugat.cat, el tècnic de l'Olímpyc Floresta, Chema Redondo, i l'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Dani Mosteiro, han deixat ben clares les seves intencions i en cap cas firmen un empat.

Chema Redondo / Dani Mosteiro

Hem de sortir amb els tres punts perquè hem de tenir a la vista l'objectiu. / Ara mateix no signo l'empat, ni a la Floresta ni a cap camp.






El partit es disputa aquest dissabte a les sis de la tarda a Can Llobet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.